Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre mobilitetstilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjon og drift, og strategi og utvikling. 

Utviklere

Gjennom vår satsing AtBs mobilitetsplattform bygger vi et økosystem som fremmer digital innovasjon. Viktige stikkord i vårt utviklingsløp er open source, transparente prosesser, brukersentrale løsninger, integrasjon mot Entur og smidig arbeidsmetodikk. Les mer og søk på stillingene

Data Scientist 

Seksjon Markedsinnsikt ligger under avdelingen Marked og kommunikasjon, og har ansvar for at AtB har god innsikt som grunnlag for strategi- og utviklingsprosjekter, og bidrar til markedstilpasset og datadrevet utvikling av mobilitetstilbudet. Seksjonens hovedoppgaver er forvaltning av data fra egne systemer, statistikk, markedsundersøkelser og analyse av blant annet reisetid, reisevaner, tjenestebruk, forbrukeradferd, trender og utvikling.

Vi har nå behov for å styrke teamet for dataforvalting og analyse, og ser etter deg som er analytisk og løsningsorientert, og klarer å skape verdi av store komplekse datakilder. Les mer og søk på stillingen. 

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon