Bysykkel

HJH_logo_sorthvitt_uskygge

Bysykkel er en kjapp, enkel og miljøvennlig måte å komme seg rundt i Trondheim. 

Trondheim Bysykkel er en sykkeldelingstjeneste, med ca 750 sykler og 64 stasjoner fordelt rundt i Trondheim. De fleste bruker tjenesten som et supplement til egen sykkel og offentlig transport, eller bare som en morsom måte å oppleve byen på.

Leietid inkludert i prisen: 60 minutter.

Anleggets åpningstider: 06-24

Trondheim Bysykkel og HjemJobbHjem

Når bedriften din har inngått en avtale med HjemJobbHjem vil du få informasjon om hvordan du får tilgang til bysykkelen. Som ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift kan du i 2021 kjøpe abonnement på bysykkel i Trondheim til redusert pris, der du kan sykle så mye du vil á 60 minutter gangen, helt frem til desember. 

Så enkelt er det

Kjøp abonnement gjennom linken du har fått fra din bedrift

Last deretter ned appen Trondheim Bysykkel.

Finn en sykkel:

I appen kan du se om det er ledige sykler i nærheten av deg. Trykk "lås opp" i appen når du er i nærheten av en stasjon. Du får beskjed om hvilken sykkel som er din.

Sykle i vei:

Du kan sykle så mye du vil, inntil 60 minutter av gangen. Appen passer på tiden. Ved å legge til et betalingskort kan du beholde sykkelen lengre for 5 kr per kvarter.

Finn en stasjon:

Du kan sette sykkelen tilbake i hvilken stasjon du vil, hele døgnet. Når du sykler, viser appen stasjoner rundt deg med ledige stativer.

Lås sykkelen:

Før sykkelen inn i stativet til den er låst. Frontlyset på sykkelen vil lyse grønt, og sykkelen vil spille en lyd som bekreftelse. Du får også kvittering på at sykkelen er levert i appen.

 

Kundeservice

Det kan være at du har behov for å melde om noe som er ødelagt eller feil på sykkelen eller stasjonen. Ta kontakt med Trondheim Bysykkel enten gjennom chatten på nettsiden, appen, facebook-chat eller epost. Trondheim Bysykkel har også telefontid på hverdager fra klokken 09.00 - 17.00.

Om Trondheim Bysykkel

Trondheim kommune lanserte et nytt bysykkelsystem våren 2018 på oppdrag fra Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og Statens vegvesen.

Bysykkelordningen er et samarbeid mellom Trondheim Kommune og Clear Channel Norway AS.