Hvem kan jeg kontakte om jeg har problemer?

Dersom du har problemer med elsparkesykkelen eller appen tar du kontakt med TIERs kundeservice.

Dersom du har en tilbakemelding på tilbudet i sin helhet eller vil dele en opplevelse med oss kan du bruke appen Min Borgermelding.

  • Namsos kommune,Tier og AtB anbefaler 12 års aldersgrense fordi det er dette Trygg Trafikk anbefaler. Alle foresatte som vet at deres barn har appen og kjører elsparkesykkel, må snakke med sine barn om trygg og sikker bruk. Foresatte kan gjerne også selv være til stede på barnets første turer, akkurat som man gjør når barnet skal lære å sykle.

  • Nei. MN Vekst, som er ansvarlig for drift, vil følge med på vær og føre. De vil ha mulighet til å stenge alle syklene ved et tastetrykk. Slik blir det trygt å bruke elsparkesyklene.

  • Vi følger Trygg Trafikks anbefaling om at du må være 12 år for å bruke elsparkesykler.

    Ut over dette kan alle bruke elsparkesykler. Husk bare å være en trygg trafikant og parkere elsparkesykkelen slik at den ikke er til hinder når du er ferdig med den.

    For å inngå avtale om bruk i appen må du være 18. Foresatte kan ta en vurdering og inngå en slik avtale for sine barn.

  • Hensikten med pilotprosjektet er å undersøke hvordan mikromobilitet som elsparkesykler kan fungere i de mindre byene. Det vil si at det er dette spørsmålet vi ønsker å finne svaret på gjennom piloten.