a-informasjon Tjenester

I oppstartsperioden kan sanntidssystemet oppleves ustabilt.

Passeringstider

Passeringstidene er basert på prognoser som vil bli mer stabile jo mere data systemet får samlet over tid. I enkelte tilfeller kan prognosen si at bussen vil ha avang før rutetid. Dette er en feil vi jobber med, og bussen vil vente på hodeplass og ikke kjøre før rutetid.

Merking på buss

Det er santidssystemet som sørger for at bussen er riktig skiltet med hvor den skal. Per nå får systemet dessverre ikke til å vise hvor bussen kjører via, men kun hvor den avslutter.

Det jobbes fortløpende med å løse disse problemene.

Vi beklager ulempene dette medfører.

3. august ble utvendig annonsering av linje og destinasjon på bussene i Trondheim innført. Dette har vi dessverre blitt nødt til å skru av midlertidig for videre testing, etter flere henvendelser om at lydnivået på den utvendige annonseringen var alt for høy.

Buss a-trikk-01 Buss og trikk

I forbindelse med ombygging av holdeplassen Sandmoen E6 må denne flyttes inn på Vektstasjonens sitt område mens arbeidet pågår, fra mandag 16.09 tom torsdag 19.09.

Holdeplassen Edvard Bulls veg betjenes ikke av linje 3 Lohove - Hallset fra og med 28. august. For reise med linje 3 benytt holdeplassene Dragvoll eller Bergheim (se kart).

Holdeplassen Østre Rosten betjenes ikke av linje 1 Ranheim - Kattem fra og med 13. august. For reise med linje 1 holdeplassene Stor Rosta eller Rostengrenda (se kart).

Klæbuvegen er stengt for gjennomkjøring, omkjøring via S.P. Andersens veg fører til at holdeplassene Valgrindvegen ikke betjenes. Alternative holdeplasser er vist i kart.

På grunn av anleggsarbeid stenges holdeplassen Fjøslia retning Buenget fra 9. juli. Midlertidig holdeplass er opprettet ca. 70 meter vest for den stengte holdeplassen.

a-bat a-ferje Hurtigbåt og ferje

Reisende som skal fra Kristiansund til Edøy på avg 16:15 henvises til maxi taxi som kjører fra hurtigbåtkaia kl 16:30. Reisende som skal fra Edøy og nordover henvises til ferje avg 17:15 fra Edøy og til Sandvika, og videre med Tustna taxi. Les mer
Endring fra og med tirsdag 10. september. Avgang fra Brekstad kl. 06.10 flyttes til kl. 06.05. Avgang fra Trondheim kl. 16.30 flyttes til kl. 16.25. Se ny rutetabell på atb.no/batruter Les mer
Rute 805: Grunnet tekniske problemer innstilles avgang 0730 fra Brekstad. Alternativ transport som følger: Ferje fra Brekstad til Valset kl 0830. Buss videre fra Valset til Lensvik og Trondheim. Brekstad-Hysnes: Taxi. Hysnes-Trondheim: rutebuss 450 kl 0755 fra Rissa til Trondheim Les mer