Vinner av reisetips-konkurransen

Bendik vant reisetips-konkurransen i år. Premien var ett års reisegavekort i sone A. Les hva han sier om reisemulighetene i Trondheim.

Reisetips-konkurransen

Hvilken vei er smartest fra A te B? Har du funnet din raskeste vei? Har du funnet en ny vei fra A te B?

Slik lød inngangen til konkurransen vi hadde tidligere i år. Vi fikk inn over 100 bidrag og er svært fornøyd med å se hvordan kollektivtilbudet blir brukt i Trondheimsområdet. 

Vi dekker Bendik sine reisebehov

Å kåre en vinner var vanskelig blant alle fantastiske tipsene, men Bendik trakk det lengste strået med følgende reisetips:

"-Bor på Østre Berg og er glad i langrenn. Tidligere måtte jeg innom sentrum for å dra til Bymarka. Nå har jeg linje 13, perfekt for de som vil ut på ski."

Vinneren syns det var en artig og positiv overraskelse å vinne. Det ble en ekstra god overraskelse nå når han sitter midt i eksamenstiden.

Linje 13 måtte han bare tipse om. Linjen er jo kjempebra, fortsetter han. Den kjører innom de større holdeplassene St. Olavs hospital, Breidablikk med overgang til trikken, Gamle Oslovei med overgang til linje 26 til Skistua og Byåsen Butikksenter.

Bendik har aldri vært innom tanken på å kjøpe seg bil og da er det naturlig å tilpasse hverdagen til rutetidene. Han forteller videre om oppveksten sin på bygda i en annen del av landet. Da han flyttet til Trondheim for å studere ble det en ren lykke å se så mange reisemuligheter.

Han reiser til og fra skolen, til sentrum og bruker kollektivtilbudet ellers i fritida. Sykkelen blir brukt fra april til september og buss eller trikk i vinterhalvåret. 

Han bosatte seg i byen før omleggingen i 2019, så endringer ble han positiv over siden han hørte om misnøye fra flere hold.

Tilbudet dekker virkelig mitt reisebehov. I hverdagen bruker jeg både metrobuss, bybuss og trikken. Jeg er tipp-topp fornøyd.

Vi takker Bendik og alle dere for supert engasjement. Vi har samlet alle tipsene i eget kart. Se flere tips og send inn ditt eget på reisetips.atb.no.