Test AtBs nye nettbutikk

Vi lager en ny nettbutikk for enklere kjøp og administrasjon av billetter. Den nye nettbutikken lanseres i august 2021, men allerede nå kan du ta den i bruk i pilotfasen.

Den nye nettbutikken vil være mer brukervennlig og utvikles kontinuerlig i tett samarbeid med ulike interessegrupper og brukere. Nå vil vi at enda flere reisende med t:kort prøver ut nettbutikken og kommer med sine tilbakemeldinger.

Bli med og test ny nettbutikk

Akkurat nå er piloten egnet for deg som reiser med bybuss og trikk i sone A. Du har ingen aktiv periodebillett på t:kortet ditt og er klar for å kjøpe en ny. I den nye nettbutikken kan du velge mellom 7, 30 og 180-dagersbillett. Flere billettprodukter vil bli tilgjengelig etter hvert.

Slik tar du i bruk den nye nettbutikken.

Obs! Reiser du med periodebillett på tog i sone A skal du ikke ta i bruk ny nettbutikk enda.

AKKURAT NÅ: Bli med i trekningen av tre gavekort på 1000 kr. Alt du trenger å gjøre er å opprette profil i ny nettbutikk, samtykke til at vi kan kontakte deg per e-post og kjøpe en billett i løpet juni.

Vi oppgraderer!

AtB oppgraderer til et nytt billettsystem i 2021 som innebærer ny app AtB, ny nettbutikk og nye kortlesere på holdeplass og om bord. Vi går gradvis over til en ny kundeportal for både reise- og sanntidsinfo og kjøp av billett. Snart vil app og nettbutikk være i ett og samme system, noe som betyr større fleksibilitet og trygghet for deg som kunde.

Relatert informasjon